Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@03:02:49 GMT

جدال ۱۰ تیم آفریقایی برای ۵ سهمیه قاره سیاه

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۱۹۶۰

جدال ۱۰ تیم آفریقایی برای ۵ سهمیه قاره سیاه

انتخابی جام جهانی در قاره آفریقا با برگزاری ۵ دیدار به پایان می‌رسد تا تکلیف تیم‌های صعود کننده به جام جهانی قطر مشخص شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی ساکر، محمد صلاح، کاپیتان مصر قول داده است که انتقام باخت در فینال جام ملت‌های آفریقا در ماه گذشته را از سنگال بگیرد. این دو تیم دوباره در روز جمعه در پلی آف انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ با هم روبه‌رو می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناکامی در فینال جام ملت‌های قاره آفریقا به ویژه برای صلاح، گلزن لیورپول تلخ بود زیرا او در فینال جام ملت‌ها ۲۰۱۷ نیز این بار مقابل کامرون شکست خورده بود. مانه، هم تیمی صلاح در لیورپول نقشی اساسی در اولین قهرمانی سنگال در جام ملت‌ها ایفا کرد. مصر میزبان بازی رفت در روز جمعه است و سنگال سه‌شنبه آینده دیدار برگشت را میزبانی می‌کند تا یکی از ۵ سهمیه آفریقا برای جام جهانی ۲۰۲۲ مشخص شود.

آلیو سیسه، سرمربی سنگال می‌گوید قهرمانی جام ملت‌ها مربوط به قبل است و تنها چیزی که اهمیت دارد، حضور در جام جهانی است. او به خبرنگاران گفت: قهرمانی در جام ملت‌ها به خودی خود یک هدف نیست زیرا ما یک هدف مشترک داریم که دوباره در جام جهانی بازی کنیم.

سنگال با نفراتی چون ادوارد مندی دروازه‌بان چلسی، کالیدو کولیبالی مدافع میانی ناپولی، ادریسا گیه هافبک پاری سن ژرمن و مانه  به خوبی برای موفقیت تجهیز شده است.

رسانه‌های مصری گزارش دادند که محمد صلاح، کاپیتان مصر پس از شکست در ضربات پنالتی در کامرون به هم تیمی‌هایش گفته است که ما ماه آینده دوباره با آن‌ها (سنگال) ملاقات خواهیم کرد و به امید خدا انتقام خواهیم گرفت.

غنا - نیجریه

نیجریه شانس بیش‌تری برای صعود به جام جهانی دارد ولی جدال‌های این دو تیم در انتخابی جام جهانی همیشه حساس و نزدیک بوده است.

هر دو در جام ملت‌های آفریقا عملکرد ضعیفی داشتند و غنا در دور اول پس از باخت به کومور و نیجریه حذف شد و عملکرد ضعیفی داشت. نیجریه نیز در دور دوم رقابت‌ها خداحافظی زودهنگامی با بازی‌ها داشت.

نیجریه تیم قوی‌تری نسبت به غنا دارد، امانوئل دنیس، اودیون ایگالو و ویکتور اوسیمهن مهاجمانی هستند که اکنون در دسترس نیجریه‌ای‌ها هستند، اما ویلفرد اندیدی به دلیل مصدومیت این دیدار را از دست داده است.

غنا پس از شکست در جام ملت‌ها، میلووان راجواچ، سرمربی صرب خود را برکنار کرد و اوتو آدو را به عنوان سرمربی معرفی کرد.

کامرون - الجزایر

کامرون تونی کونسیکائو پرتغالی را پس از سوم شدن در جام ملت‌ها اخراج کرد و ریگوبرت سانگ را به دستور رییس‌جمهور خود سرمربی تیم ملی این کشور کرد. کامرون نیز برای درخشش چشم به درخشش چوپوموتینگ، مهاجم بایرن مونیخ و وینسنت ابوبکر دارد. در طرف مقابل  الجزایر یک عملکرد فاجعه بار در جام ملت‌ها داشت و بعد از حذف در دور اول تغییرات زیادی را در ترکیب خود دیده است.

کنگو - مراکش

جمهوری دموکراتیک کنگو در بین ۱۰ تیم دیگر شرایط ضعیفی دارد ولی این دلیل نمی‌شود که مراکش آن‌ها را دست کم بگیرد. کنگو در سال ۱۹۷۴ زمانی که اسم این تیم زئیر بود در جام جهانی شرکت کرد که تنها حضور این تیم در این رقابت‌ها بوده است. مراکش که در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌ها حضور داشت، اشرف حکیمی را در ترکیب خود دارد که در پاری سن ژرمن مهره اصلی تیم است اما حکیم زیاش وینگر چلسی به دلیل اختلاف با وحید هلیل هوزیچ سرمربی این تیم غایب خواهد بود.

مالی - تونس

مالی و تونس در جام ملت‌ها در کامرون به مصاف هم رفتند که مالی با یک گل از روی نقطه پنالتی توانست برنده شود. دیدار این دو تیم نیز به احتمال زیاد بسیار نزدیک و حساس خواهد بود. تصمیم دیرهنگام عبدالله دوکور، هافبک فرانسوی الاصل اورتون برای حضور در تیم ملی مالی، قدرت این تیم را بیش‌تر خواهد کرد. تونس که در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌ها به بورکینافاسو باخت، طاها یاسین مهاجم خود را پس از اتمام محرومیت شش ماهه به علت دوپینگ در اختیار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تیم ملی فوتبال سنگال تیم ملی فوتبال مصر جام ملت ها جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا

ضیغمی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: یکی از افتخارات بزرگ نظام ج. ا ایران و دولت سیزدهم این است که تحت منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری سیاست توجه به آفریقا را در کانون توجه سیاست‌های خارجی کشور به‌ویژه در حوزه تجاری قرار داده است.

وی با خطاب قرار دادن رئیس جمهور، افزود: موفقیت‌های اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد؛ آن موفقیت انگیزه‌ای شد تا شما دستور بفرمایید اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. مفتخر هستم که اعلام کنم ابتکار شما منجر به بزرگترین رویداد همکاری‌های اقتصادی ایران و قاره آفریقا شده است.

به گفته معاون وزیر، در این اجلاس، ج. ا ایران میزبان بیش از 30 کشور آفریقایی است و وزرات صمت به عنوان سیاست‌گذار و سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان متولی برگزاری این اجلاس در تعامل نزدیک با وزارت امور خارجه کشور، سفرای محترم کشورهای آفریقایی در ایران و نمایندگان ایران در قاره آفریقا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای برگزاری هدفمند این اجلاس انجام داده است. همانگونه که مستحضرید این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، افزود: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب 12 کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از 3 نفر به 14 نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است؛ امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو 2024 و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا، ( توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده است) و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم  و با دستور  رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد؛ امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • اجلاس بین المللی ایران و قاره آفریقا
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است